LED Tl armatuur

Waar vind ik goede LED tl tegen betaalbare prijs?

Ik ben uitgekeken op het licht dat mijn conventionele verlichting afgeeft. De oranje kleur die uitstraalt is lang niet meer zo mooi en helder als in het begin. Daarom heb ik besloten om naar een alternatief te gaan kijken op het web. Al snel kom ik op veel soorten LED verlichting, het heden en de toekomst. Ik loop al wat achter namelijk. Ik heb op dit moment een oude tl conventionele buis in mijn garage hangen. Als ik daar wil gaan darten heb ik beter licht nodig. En die heb ik gevonden!

Ik heb gekozen voor een LED tl armatuur van Lightexpert. Deze keuze komt voort uit de goede blogs en informatie die ik op de site vond. Én de prijs natuurlijk. Ik ben niet echt handig aangelegd dus een goede informatiebron op de site over het installeren van armaturen is wel erg fijn.

Wensen van tl buizen

Ik heb een buis nodig van 124 centimeter. Net zolang als mijn conventionele tl buis. Al binnen één werkdag lag nieuwe buis op de mat. Ik wist niet eens dat LED verlichting zo lang mee gaat: 30.000 branduren en een garantie van 5 jaar. Dat is niet niks. Ik heb gekozen voor koel wit licht (4000K) omdat ik op zoek ben naar helder licht om in te kunnen darten. Met een aantal lichtgraden van 270 graden heb ik in mijn hele garage plezier van het licht.

De vervanging naar LED TL armaturen

De installatie was gewoon heel gemakkelijk. Ondanks dat ik zelf geen kaas gegeten heb van installaties. Je kon heel gemakkelijk de oude conventionele buizen loskoppelen door te draaien en de nieuwe buizen erin te hangen. Aansluiten op het lichtnet en je bent klaar. Zorg wel dat je bekabeling mooi wegwerkt, anders is je LED tl armatuur geen gezicht.

Zoals je leest is het mij dus gelukt. En dan lukt het jou ook. Als laatste tip geef ik je mee om eens op Lightexpert.nl te kijken. Je vindt er goede LED producten tegen een betaalbare prijs. De handige informatie op de website helpt je om eenvoudig te kunnen installeren. Succes en de groeten!