Over Het Koetshuis Antiek

Mijn naam is Hans Zeeders en ik heb een liefde en passie voor wonen en antieke spullen. Wil je ook graag meer over antiek weten? Over wat je met antieke spullen allemaal kunt doen en hoe je dat kunt combineren met je huidige interieur? Ik houd me er graag mee bezig en deel mijn kennis en ervaringen graag met jou.

Als je zelf vragen hebt over antieke spullen, stuur mij dan een e-mail, want ik zoek het graag voor je uit. Verder kun je mijn blog nu volgen, want dan zorg ik dat je op de hoogte gehouden wordt van alles wat met wonen en antieke spullen te maken heeft! Antiek is interessant (er zit vaak een verhaal achter antiek) en het geeft ook iedere keer weer nieuwe inzichten en dat maakt mijn liefde voor antieke spullen ook zo groot.

Iedereen woont anders en heeft unieke spullen, maar veel mensen hebben antieke spullen zonder dat ze het weten. Ontdek het nu zelf!